Üniversitemiz 1071 Malazgirt Zaferi Kutlamalarına Katıldı

Büyük Komutan Sultan Alparslan’ın 946 yıl önce Malazgirt Meydan Muharebesini zaferle kazanarak Anadolu kapılarını açtı. Anayurt edindiğimiz bu kutsal topraklarda 4 kıtaya yayılıp dünya medeniyet ve kültürünün oluşmasına temel sağlayan bu zaferin gençlere ve gelecek nesillere aktarmak üzere her yıl düzenlenecek olan etkinliğe Üniversitemiz destek vererek katılım gerçekleştirdi.

1071 yılında Malazgirt Meydan Muharebesi zaferinin yıl dönümü münasebetiyle gerçekleşen törene Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT önderliğinde üniversitemiz yönetim kurulu ile akademik ve idari personeller katıldı.

Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Danışmanlığı